ERMOX XFIRE

ERMOX XFIRE

650.00

Kalibri: 9×19

Kapaciteti: 15+1

Bashkangjiten 2 karikatorë, 1 pastruese, pllaka për vendosjen e optikës dhe 1 palë doreza shtesë.

Kategori:
000