Mbajtëse anësore për vendosje të optikës dhe baterisë

Mbajtëse anësore për vendosje të optikës dhe baterisë

50.00

Mbajtësja anësore për vendosje të optikës si dhe baterisë është mënyrë profesionale e vendosjes së optikës, pasi që ju çdo herë edhe pas largimit dhe vendosjes së anësores nga baza e saj, ju keni optikën e kalibruar.

000