Mbajtëse e optikës për AK-47/Kinez/Rus/Shqipërisë

Mbajtëse e optikës për AK-47/Kinez/Rus/Shqipërisë

Mbajtëse e optikës për Ak-47 model Kinez, Rus dhe të Shqipërise. Vendoset duke u kapur në shënjestër të armës si dhe në pjesën mbrapa duke u kapur në çytë të armës.

000