Stock plastik për SKS/Grey me palosje

Stock plastik për SKS/Grey me palosje

240.00

Stock plastik për armë SKS me palosje të çytës mbrapa nga krahu i majt, i përshtatshëm për: SKS (pushkë 10) Kinez, Rus dhe të Shqipërisë.

000