Vitcoptics SPX 1X22 WEAVER RD

Vitcoptics SPX 1X22 WEAVER RD

65.00

Garancion për kalibra: .223, .308, 7.62, 30-06, 300Win si dhe i përshtatshëm për pistoleta të cilat e kanë bazën për montim të red dot.

000