Zalem 4-48x65ED MOA SFP

Zalem 4-48x65ED MOA SFP

760.00

Garancion për kalibra: .223, .308, 7.62, 30-06, 300Win, 338, 50BMG si dhe me diameter tubi 35mm.

000