Sotck plastik për SKS/Black Sportiv

Sotck plastik për SKS/Black Sportiv

170.00

Stock plastik për SKS/sportiv i përshtatshëm për: SKS (pushkë 10) Kinez, Rus dhe të Shqipërisë.

000