Barska 8-32×50 AO IR

Barska 8-32×50 AO IR

450.00

Optika Barska 8-32×50 AO IR Made USA

Garancion për kalibra: .223, .308, 7.62, 30-06, 300Win si dhe me diameter tubi 25.4mm.

S’ka stok

000