Kapëse çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

Kapëse çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

90.00

Kapëse çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë: M48, Karabin M70, Remington 700.

Gjithashtu bënë edhe reduktimin e distancës së optikës.

S’ka stok

000