Kapëse për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

Kapëse për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

40.00

Kapëse për optikë si dhe me bazë për kapje në armë: M48, Karabin M70, Remington 700.

S’ka stok

000