Kapëse rrotulluese nga çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

Kapëse rrotulluese nga çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

140.00

Kapëse rrotulluese nga çeliku për optikë si dhe me bazë për kapje në armë: M48, Karabin M70, Remington 700.

S’ka stok

000