Kapëse me tunel për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

Kapëse me tunel për optikë si dhe me bazë për kapje në armë

60.00

Kapëse me tunel për optikë si dhe me bazë për kapje në armë: M48, Karabin M70, Remington 700

S’ka stok

000