Komplete Gjuetie Metan 100% Waterproof/Military

Komplete Gjuetie Metan 100% Waterproof/Military

99.00

Kompletet e gjuetisë janë të prodhuara nga një material kundër shiut nga pjesa jashtë, si dhe nga pjesa mbrenda përbëhet nga pambuk i ngrohtë i cili e pamundëson depërtimin e erës.

S’ka stok

000