Komplete Gjuetie Metan 100% WaterProof/Military Desert

Komplete Gjuetie Metan 100% WaterProof/Military Desert

99.00

Kompletet e gjuetisë janë të prodhuara nga një material kundër shiut nga pjesa jashtë, si dhe nga pjesa mbrenda përbëhet nga pambuk i ngrohtë i cili e pamundëson depërtimin e erës.

S’ka stok

000