Rreth Nesh

Who we are and what we do

Rreth Nesh

Hunting Shop BUCK është kompania më e madhe në Kosovë e aksesorëve dhe paisjeve të gjuetisë si dhe veshjeve taktikale. Gjithashtu bëjmë shitjen e armëve dhe municionit nga brendet më të njohura në botë. Na vitizoni në pikën në Vushtrri!

Comments (0)

Leave a reply